zondag 27 september 2015

ORGAAN-ONDERHOUD: de lekkere leverkuur

deze shit kwam er vandaag uit
Vannacht leverkuur gedaan. Op m’n verjaardag = lekkel mijn dag. Voor de 8e keer. Een maand gelee was de vorige maal. Er kwam nu meer uit. De foto is ongeveer 1/3 van de hoeveelheid, ook een hoop kleiner spul. Dit zijn groene harde compacte vetbolletjes, zeker geen etensresten.

BASISRECEPT:
https://www.heelnatuurlijk.nl/index.php/tweedaagse-leverkuur-van-dr-clark/
https://www.facebook.com/notes/luciano-kross/lever-kuur-avontuur/195934073817083

Tijdens de kuur kun je misselijk of groezelig worden, de rotzooi wordt immers geprocesseerd en wat je moet drinken is niet lekkel.Het effect van de leverkuur is wel degeluk lekkel, dus de titel is gewoon terecht!

Zo’n 3 jaar terug deed ik de leverkuur 6 xxxx achtereen in een half jaar, dus elke maand. De tweede keer kwam er een flinke flush uit van klein spul, een soort vetschuim. Daarna elke keer maar een paar steentjes, waaronder eentje van dik 2 centimeter. Ging in dat proces meer bitterzout nemen. Maar nu drink drink ik langer (bio) appelazijn  vantevoren. Niet slechts de minimale termijn van 6 dagen. Ook heb ik nu 150ml olie gepakt. Sommige recpeten reppen over 90ml , andere over 120ml.  Heb het basisrecept dus gaandeweg persoonlukker afgestemd. Een standaardrecept is nl een soort gemiddelde en daarom niet het best mogelijke.

De leverkuur is vrij simpel en heel goedkoop. In principe kan iedereen dit doen. Er zijn ook veel oude mensen die het uitvoeren. Voor zover ik weet is er geen andere manier om echt de ‘stenen’ zoals ze heten uit de lever te krijgen. Er zijn geen bijwerkingen behalve wanneer je het te vaak zou gaan doen. Er zijn ook minder ingrijpende leverkuurtjes, zoals:
 https://www.heelnatuurlijk.nl/index.php/vijfdaagse-leverkuur/?___store=default
Vraag me sterk af of je daarmee grotere stenen eruitkrijgt. En dan kun je ook nog extra kinky gaan, mogeluk interessant als aanvulling:
http://happycolon.nl/wp-content/uploads/2015/03/Koffieklysma-Handleiding.pdf

De lever kan veel hebben maar zal minder optimaal werken als er steeds meer stenen gevormd worden. Noem het orgaan-onderhoud. Nogal belangrijk alleen helaas worden claims soms ook overdreven. Het is geen wondermiddel. Echter ook niet te onderschatten aangezien de lever een centraal orgaan is.

Er is kritiek! Inhakend op het overdreven enthusiasme. ZIE Gelukkig kon ik commentaart toevoegenz.

Er bestaan ook anti-parasietenkuren.
http://www.vitalisnaturalis.com/index.php?item=1-daagse-parasietenkuur-volgens-dr_-clark&action=article&aid=490&lang=NL
Die van 1 dag lijkt mij erg nuttig, miots daarna veel probiotica genoemen wordt. Heb zelf erge bedenkingen tegen geprolongeerd gebruik van kruidnagel. Dit spul is erg sterk dus geschikt om parasieten te doden. Maar het verdooft ook (helpt bvb tegen kiespijn), dus om dit wekenlang achtereen in de darmen te laten circuleren lijkt me slecht.
 http://www.praktijktotaalbalans.nl/uploads/nuttige_informatie_44_697703205.pdf
http://unlimitedhealth.nl/parasieten-kuur-3-maanden.html
In het uitgebreide recept van Clark wordt Ornithine toegevoegd. Zogezegd als slaapmiddel, dat is het niet. Volgens mij is melatonine een stuk effectiever. De aminozuren Ornithine en Arginine zijn wel goed voor sneller herstel (mits uit juiste bio grondstoffen, dus geen troep van De Tuinen e.d.). De ingredienten alsem (wormwood) en kruidnagel zijn veel goedkoper te verkrijgen. Zwarte walnoot tinctuur kan ook zelf gemaakt worden (is wel meer moeite natuurluk).

Deze kennis processerende ben ik erop uit gekomen om simpelweg meer bittere dinges te gaan nemen. “Bitter in de mond” is gezond voor hart en organen. Het is niet voor niks een basissmaak. Van orgine waren indianen en andere natuurvolken slank en gezond omdat ze natuurlijk aten met daarbij een goede portie bittere kruiden. Het went. Ben tevens geen voorstander van pilluh vlak voor of tijdens eten. Denk dat het effectiever is om middelen meer nuchter te nemen zodat ze beter inwerkenz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten